Bouwbedrijf Kuiper Vinkekampweg 43
3774 PK KOOTWIJKERBROEK

Uw contactpersoon

Uw huis verbouwen

Een badkamer of keuken verbouwen, wellicht een nieuwe zolderkamer of uw woning/huis uitbreiden door een uitbouw?
Er zijn allerlei vormen van verbouw mogelijk.

Wij denken graag met u mee, waarbij wij rekening houden met uw wensen en eisen.

U kunt bij ons rekenen op een planning die naar wens verloopt. Wij streven naar een zo kort mogelijke belasting van de leefsituatie, zodat u snel kunt genieten van het resultaat: verhoogt woongenot!


Hoe gaan wij te werk bij verbouwingen

Persoonlijke aandacht voor de klant vinden wij belangrijk. Wij komen graag bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken, zodat wij u een passend voorstel kunnen doen.

Wij werken nauw samen met de elektriciën, loodgieter en stucadoor, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan, zoals het afwijken van de planning. Door bepaalde weersomstandigheden, zoals vorst bijvoorbeeld, kan het voorkomen dat werkzaamheden niet uitgevoerd kunnen worden op het geplande moment. Tijdens de verbouwing bespreken wij regelmatig de voortgang met u.binnendeuren

Nauwkeurigheid en oog voor detail is bij ons een vanzelfsprekendheid. Niet alleen als het gaat om de uitvoering van ons vak, maar ook als het gaat om opruimen. Mensen kunnen vaak tegen een verbouwing opzien, angst voor overlast of rondslingerd bouwafval. Hier houden wij altijd rekening mee. Wij streven ernaar aan het einde van de dag alles netjes achter te laten. Wanneer nodig maken wij gebruik van stofschotten.

Vergunningen

Bouwregels en -voorschriften kunnen erg lastig te doorgronden zijn. Raadpleeg, om problemen te voorkomen, daarom altijd uw gemeente. Controleer, voordat u een vergunning wilt aanvragen, ook even bij de buren hoe zij tegenover uw verbouwing staan. Zij hebben namelijk het recht bezwaar te maken. Vraag op tijd uw vergunning aan! Dit kan namelijk zo’n 6 tot 12 weken duren. U kunt uw vergunningsaanvraag ook aan ons uitbesteden, dan heeft u nergens omkijken naar.

U heeft niet overal een bouwvergunning voor nodig. Kijk op http://wetten.overheid.nl/ bij Besluit bouwvergunningsvrije en licht-bouwvergunningplichtige bouwwerken voor een volledig overzicht.

Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.

Naam *
E-mail *
Woonplaats
Telefoon
human
Vraag/opmerking
Velden met een * zijn verplicht
verstuur »