Bouwbedrijf Kuiper Vinkekampweg 43
3774 PK KOOTWIJKERBROEK

Uw contactpersoon

Uitbouw huis / woning

Is uw woonkamer of keuken te klein, maar u wilt niet verhuizen, een uitbouw kan de oplossing zijn.
Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer leefruimte en dus meer woongemak.

 


Hoe gaan wij te werk bij het plaatsen van een uitbouw

Een standaard aanbouw/uitbouw plaatsen wij, na startdatum, gemiddeld binnen drie weken. Klik hier voor een offerte voor een uitbouw van 2.5 x 5.5 meter. Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden. 

Een uitbouw wordt door ons uitgevoerd door een gemetselde spouwmuur. Kozijzen en ramen plaatsen wij in hardhout of kunsstof, voorzien van dubbelglas. De uitbouw wordt vakkundig voorzien van elektra-, gas- en watervoorzieningen (vo

lgens de NEN vormen). Voor de ramen plaatsen wij in de meeste gevallen HR++ glas. Dit isolerend dubbelglas isoloeert het best. Het is duurder in de aanschaf,  maar u bespaart extra energie, waardoor u deze investering snel terugverdiend.

Voor de isolering zijn er minimale eisen waaraan de isloatie moet voldoen. U kunt kiezen voor hogere isolatiewaarde voor bijvoorbeeld vloeren, ramen en dak. Hoe hoger de isolatiewaarde, hoe meer energie u bespaart.

Een aanbouw kan gemaakt worden met een plat dak of een puntdak. Dit is afhankelijk van de manier waarop uw huis gebouwd is en waar u uw aanbouw wilt hebben.

Vergunning

De begrippen aanbouw of uitbouw worden veel door elkaar gebruikt. Voor de wet is een aanbouw of een uitbouw hetzelfde.
Een uitbouw met een diepte tot 2,50 m is vergunningsvrij. Vanaf een dieptemaat van 2,50 m heeft u een (lichte) bouwvergunning nodig.

Kijk voor meer informatie ook op onze pagina > Uitbouw woning

Heeft u interesse in een uitbouw, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij komen persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee en geven u vakkkundig advies.

Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.

Naam *
E-mail *
Woonplaats
Telefoon
human
Vraag/opmerking
Velden met een * zijn verplicht
verstuur »