Bouwbedrijf Kuiper Vinkekampweg 43
3774 PK KOOTWIJKERBROEK

Uw contactpersoon

Kozijnen, deuren en ramen

Kozijnen hoeven niet altijd vervangen te worden. Soms hoeven er alleen wat onderdelen te worden vervangen, zoals draaiende delen of de dorpel.

U kunt kiezen voor kozijnen van hout of kunststof. Uw keuze hangt af van uw smaak en hoeveel tijd u kwijt wilt zijn aan onderhoud en kosten.

Een raam kan naar binnen of naar buiten draaien of kiepen. De keuze is aan u.

Wij adviseren te kiezen voor HR++ glas (dubbel glas). U bespaart zo energiekosten. 
HR++ glas isoleert het beste. Het is ook mogelijk veiligheidsbeglazing aan te brengen te voorkoming van inbraak.

Kunststof kozijnen bestellen wij van het merk Gealan. Deze kozijnen staat in de top 5 van de grootste merken in Europa voor wat betreft kwaliteit, uitstraling en modelmogelijkheden. De fabrikant loopt voorop met kleurmogelijkheden zoals houtnerfstructuurfolie en arcyl-color. 
Zo zijn de kunststof kozijnen niet van hout te onderscheiden. De profielen worden exact op maat gemaakt en in de kleur van uw keuze. De kozijnen zijn onderhoudsvrij (geen schilderwerk) en heeft een lange levensduur. 

Houten kozijnen zetten wij altijd vooraf twee keer in de grondverf. Dit geeft de eerste weken voldoende bescherming. Vervolgens kunt u de kozijnen zelf schilderen of dit door een schildersbedrijf laten uitvoeren. Wij werken samen met J. van de Beek Schilderwerken in Barneveld. http://www.beekschilder.nl/

Kozijnen-oud       Kozijnen-nieuw

Kozijnen voor de verbouwing Kozijnen na de verbouwing


Opdekdeuren

Houten kozijnen
Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.

Naam *
E-mail *
Woonplaats
Telefoon
human
Vraag/opmerking
Velden met een * zijn verplicht
verstuur »