Bouwbedrijf Kuiper Vinkekampweg 43
3774 PK KOOTWIJKERBROEK

Uw contactpersoon

Huis verbouwen

Wooncomfort vergroten

Voldoet uw woning niet volledig aan uw eisen en heeft u besloten uw woning te verbouwen, dan bent u bij ons aan het juiste adres om uw gewenste aanpassingen te realiseren. Wij zijn graag uw partner om uw wensen uit te voeren.

Wij hebben al veel projecten mogen verzorgen in Amersfoort, Utrecht, Zeist, Bussum, Bilthoven, Arnhem en Barneveld. 

        verbouwing woning

Onze Projectaanpak 

Bouwbedrijf Kuiper in Barneveld denkt in alle fases met u mee.
Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Persoonlijk gesprek
Graag komen wij persoonlijk bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken.
Wij denken graag met u mee!

Inventarisatie van uw wensen
Alle werkzaamheden brengen wij samen met u in kaart. We bespreken de volgende onderwerpen: 

  • uw bouwproject;
  • bouwtekening nodig;
  • vergunning nodig;
  • omvang van de werkzaamheden; 
  • materiaalsoorten;
  • stucadoors-, elektra-, schilder- en loodgieterswerk;
  • subsidiemogelijkheden;
  • gewenste bouwperiode.

Wij brengen alles voor u in kaart. Op basis van het overzicht van uw wensen en keuzes sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte toe.

Offerte
Uiterlijk binnen twee weken na het kennismakingsgesprek, tenzij anders afgesproken, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte. Wij stellen de offerte duidelijk op, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende werkzaamheden. Misverstanden over wel of niet opgenomen werkzaamheden worden hiermee voorkomen.

Opdrachtbevestiging
Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel (eventueel met wat aanpassingen), ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging ter ondertekening. Hierin zullen wij ook de start- en opleverdatum vermelden welke wij van te voren met u afstemmen.

Planning
Wij werken nauw samen met de stucadoor, elektriciën, schilder en loodgieter. U kunt erop rekenen dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd, zodat alles volgens planning verloopt.

Uitvoering
Nauwkeurigheid en oog voor detail is bij ons een vanzelfsprekendheid. Niet alleen als het gaat om de uitvoering van ons vak, maar ook als het gaat om opruimen. Mensen kunnen vaak tegen een verbouwing opzien, angst voor overlast of rondslingerend bouwafval. Hier houden wij altijd rekening mee. Wij streven ernaar aan het einde van de dag alles netjes achter te laten. Tijdens sloop- en breekwerk komt er altijd stof vrij, dat is niet te voorkomen. Wel gebruiken wij stofschotten om zoveel mogelijk tegen te houden. 

Tussentijds contact
Persoonlijke aandacht voor de klant vinden wij heel belangrijk. U hebt daarom ook één contactpersoon tijdens het gehele bouwproces. Tussentijd bespreken wij regelmatig de voortgang met u, zoals afstemming van de werkzaamheden en eventuele wijzigingen in de uitvoering. 

Oplevering
Na oplevering nemen wij uiteraard alles met u door om te controleren of alles voldoet aan de eisen en of alle werkzaamheden zoals afgesproken zijn uitgevoerd.

Betalingsregeling
Wij hanteren een betalingstermijn van 14 dagen. In de opdrachtbevestiging staat het aantal betaaltermijnen vermeld. Dit is afhankelijk van de aanneemsom en bouwtijd.

Zie ook > onze algemene voorwaarden

 

 

Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.

Naam *
E-mail *
Woonplaats
Telefoon
human
Vraag/opmerking
Velden met een * zijn verplicht
verstuur »