Bouwbedrijf Kuiper Vinkekampweg 43
3774 PK KOOTWIJKERBROEK

Uw contactpersoon

Aanbouw huis

Een aanbouw aan uw huis kan verrassend veel ruimte opleveren.
Meer speelruimte voor de kinderen, een ruimere eethoek of een riante woonkamer behoren tot de mogelijkheden. Een paar meters erbij kunnen het verschil maken.Hoe gaan wij te werk bij het plaatsen van een aanbouw

Een aanbouw kan gemaakt worden met een plat dak of een puntdak. Dit is afhankelijk van de manier waarop uw huis gebouwd is en waar u uw aanbouw wilt hebben.

Voor de isolering zijn er minimale eisen, waaraan de isolatie moet voldoen. U kunt kiezen voor hogere isolatiewaarde voor bijvoorbeeld vloeren, ramen en dak. Hoe hoger de isolatiewaarde, hoe meer energie u bespaart.

Voor de ramen plaatsen wij in de meeste gevallen HR++ glas. Dit isolerend dubbelglas isoleert het best. Het is iets duurder in de aanschaf,  maar u bespaart extra energie, dus deze investering is zo weer terugverdiend.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergunning aanbouw huis

De begrippen aanbouw of uitbouw worden veel door elkaar gebruikt. Voor de wet is een aanbouw of een uitbouw hetzelfde.

Een aanbouw/uitbouw met een diepte tot 2,50 m is vergunningsvrij. Vanaf een dieptemaat van 2,50 m heeft u een (lichte) bouwvergunning nodig.

aanbouw

Heeft u interesse in een aanbouw, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Wij komen persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee en geven u vakkkundig advies.
Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.

Naam *
E-mail *
Woonplaats
Telefoon
human
Vraag/opmerking
Velden met een * zijn verplicht
verstuur »