Bouwbedrijf Kuiper Vinkekampweg 43
3774 PK KOOTWIJKERBROEK

Uw contactpersoon

Aanbouw & uitbouw

U wilt uw woning uitbouwen? Een goede keuze! U creëert  namelijk meer leefruimte en dus meer woongemak. 


Wat kost een uitbouw?

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag een prijsindicatie wilt, zodat u ongeveer weet waar u op moet rekenen. Een uitbouw van 2.5 x 5.5 meter kost ongeveer € 25.000 inclusief BTW. Klik hier voor een offertespecificatie. 

Hoe lang duurt de verbouwing?
Een standaard aanbouw/uitbouw plaatsen wij, na startdatum, gemiddeld binnen drie weken.

Welke materialen worden gebruikt?
Een uitbouw wordt door ons uitgevoerd door een gemetselde spouwmuur. Kozijnen en ramen plaatsen wij in hardhout of kunststof, voorzien van dubbelglas. De uitbouw wordt vakkundig voorzien van elektra- gas- en watervoorzieningen (volgens de NEN vormen).

Wordt mijn huis vies?
In de eerste week wordt u huis niet vies. In week 2 wordt de doorbraak gemaakt. Er komt dan stof vrij. Wij proberen hier zo goed mogelijk rekening mee te houden. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van stofschotten. Wij streven ernaar aan het einde van de dag alles netjes achter te laten. Wij horen vaak van klanten dat zij vooraf tegen de verbouwing opzien, angst voor overlast of rondslingerend bouwafval. Wij houden hier altijd rekening mee. 


Altijd een voorstel aan de hand van uw persoonlijke wensen en voorkeuren


Alles is mogelijk! Om u een specifiek prijsvoorstel te doen komen wij graag bij u langs om uw wensen en eisen in kaart te brengen. U ontvangt van ons vervolgens een vrijblijvende offerte. 

 

 Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Wij zijn u graag van dienst.

Naam *
E-mail *
Woonplaats
Telefoon
human
Vraag/opmerking
Velden met een * zijn verplicht
verstuur »